Ziek?

Oververmoeid?

Niet lekker in je lijf?

Geen antwoord van de dokter?

Moet je er maar mee leren leven?

Niet doen!


Ziek worden lijkt vanzelf te gaan. Beter worden niet. Toch is er vaak de mogelijkheid gezond te worden en te blijven, dingen te kunnen waaraan je nooit durfde te beginnen.

Geloof in je eigen kracht.

In een natuurgeneeskundige praktijk vind je misschien wel antwoord, leer je jezelf te helpen, worden lichaam en geest weer één.

Maak een afspraak om te weten te komen hoe ik werk en of ik u kan helpen.

Comments are closed.

Liefde

Er was eens een eiland waar gevoelens leefden zoals geluk, droefheid, kennis en alle andere menselijke eigenschappen waaronder Liefde. Op een dag zonk het eiland in zee en iedereen vertrok. Liefde was de enige die achterbleef. Ze vroeg aan rijkdom of ze mee mocht in zijn boot. Maar rijkdom antwoordde: “Nee, dat gaat niet, mijn schip zit al vol met goud en zilver.” Liefde vroeg hetzelfde aan ijdelheid maar zijn antwoord was: “Sorry, maar je bent helemaal nat, je zou alleen mijn spullen maar beschadigen.” Toen vroeg Liefde het aan verdriet maar deze was zo verdrietig dat ze alleen wilde zijn. En geluk was zo met zichzelf bezig dat hij haar niet eens opmerkte. Opeens klonk er een stem die zei: “Kom Liefde, ik zal je meenemen.” Liefde was zo overweldigd door dit aanbod, dat ze zelfs vergat te vragen waar ze heen gingen. Toen ze op droog land aankwamen was de stem zo snel als hij gekomen was weer verdwenen. Liefde wist niet eens wie haar redder was. Ze vroeg het aan wijsheid en die zei: “Het was de tijd.” Liefde vroeg: “Waarom hielp de tijd mij?” en wijsheid antwoordde: “Omdat de tijd als geen ander weet hoe waardevol liefde is.”

(bron onbekend)